perjantai 1. kesäkuuta 2012

Valmistujaiskortteja


Eletään valmistujaisten ja ylioppilasjuhlien kulta-aikaa. Tänä vuonna valmistuvia serkkuja on kaksi, ja kortit heille tein tänään. Lopputulokset näette yläpuolella. Tein tiistaina ensimmäisen visiittini Anttilassa olevaan askarteluliikkeeseen, Taitopuoti Paperinauhaan (www.paperinauha.fi), ja löysin sieltä aivan ihania askartelupapereita ja kartonkeja. Tästä kaupungista on tulossa korttiaskartelijan paratiisi, kiitos Näpsäkän (www.napsakka.fi) ja Paperinauhan! Voin lämmöllä suositella molempia liikkeitä, Näpsäkässä minulla toki tulee ideoita paremmin, siellä kun ei kaikki ole millintarkassa järjestyksessä. Taitaa siis ideoiden syntyminen johtua kotoisasta olosta ;D 

2 kommenttia:

  1. Hienoja! Itse oon myös molemmissa asioinut ja yllätyin ja samalla innostuin Paperinauhasta, kun oli muuttanut Anttilan tiloihin. Tein sieltä myös kivoja ostoksi liittyen synttärikutsukortteihin. Seuraava suunnittelu olisi tehdä sellainen omanlainen valokuvakansio-ja kuukausipäiväkirja pienokaisen elämästä. Taidan mennä edellä mainittuun liikkeeseen ostoksille. :)

    -PalaUnelmaa_

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sieltä kyllä löytyy niin ihania kartonkeja, ja kun ovat niin selvästi esillä, niin on helppo valita se sopivin :)

      Poista